o nama
insist

 

Insist Elektrik

linija


O namaInsist elektrik doo je osnovan 2009. godine u Novom Sadu, i zapravo je grupa elektro,mašinskih, i mehatro inženjera koji vole svoj posao, a zadatke doživljavaju kao izazov.

Naši klijenti su industrijski proizvođači, proizvođači opreme (OEM), kao i inženjering firme koje imaju potrebe za "outsourcing" uslugama. Isporučujemo kompletna, "turnkey" rešenja (mašine, linije), ali i parcijalna (rekonstrukcije, migracije, retrofiti)

Razvili smo i implementirali savremena rešenja za auto industriju koja obuhvataju robote, kamere, RFID opremu, kao i savremene mehaničko fluidne komponente.

Pri realizaciji zahtevnih i preciznih robotskih rešenja koristimo tehnologiju laserske 3D štampe, kao i standardne CNC mašine.

 

 

 

PartneriPreko partnera obezbeđujemo najsavremeniju opremu za automatizaciju i robotizaciju

micubisi
Mitsubishi Electric je globalni lider na poljima upravljačkih i pogonskih sistema, robotike, veštačke inteligencije, itd.

panasonic
Panasonic Electric works obezbeđuje senzoriku i sigurnosnu opremu najviše klase.

wscad
WSCAD je softver za elektro projektovanje najnovije generacije namenjen velikim projektima iz raznih oblasti automatizacije.

cognex
Cognex je globalni lider u vizuelnoj inspekciji sa akcentom na primenu savremenih algoritama veštačke inteligencije.

ftn
Insist Elektrik i FTN Novi Sad imaju aktivnu višegodišnju saradnju kroz opremanje fakultetskih laboratorija, obuku predavača, sponzorisanje studentskih timova na robotskim takmičenjima. Studenti FTN-a uz nas obavljaju stručnu praksu i učestvuju u izradi projekata.


PlatformeUpravljačko pogonske platforme koje koristimo:SiemensMitsubishi ElectricSchneider ElectricAllen BradleyOmronFesto

iskustvo

 

logo

 

    Kontakt


INSIST ELEKTRIK DOO
HAJDUK VELJKOVA 11/2
21000 Novi Sad
Srbija

E mail:
office@insistelektrik.com

Telefoni:
+381 21 66 11 098
+381 64 11 24 791

 

    Radno vreme


Ponedeljak - Petak : 08:00 - 16:00
Subota : NERADNA
Nedelja: NERADNA

 

    Pratite nas


linkedin  

All rights reserved © 2019 INSIST Elektrik
Dizajn Studio Digital , Novi Sad