Insist elektrik
insist

 

SIMPLE MOTION


linija

Modul jednostavnog kretanja proširuje izbor sa kontrolom više osa i visokim performansama

 

 

Rotacioni nož



linija



List može biti precizno sečen na velikoj brzini korišćenjem sinhronizovane kontrole, kontrole bregovima i detekcije pomoću kolornog markera. Dodatno, podaci o bregu za osu rotacionog noža mogu biti lako kreirani pomoću funkcije automatskog generisanje bregova, koji omogućavaju dalju redukciju vremena potrebnog za programiranje.


simple motion

linija

Mašine za rukovanje materijalom



linija



Mašina može sa lakoćom da pomera radne komade sa jedne na drugu liniju korišćenjem kombinacije linearne interpolacije, dvoosnom kružnom interpolacijom i kontinualnom kontrolom putanje. Glatka putanja može biti praćena funkcijom S-krive ubrzanja/usporenja. Kao rezultat, vibracije mašine mogu biti minimizirane.


simple motion

linija

Pakerice



linija



Kada mašine pakuju hranu, ceo proces je sinhronizovan pomoću napredne sinhronizacije i kontrole pomoću bregova. Značajna sinhronizacija između ose transportnih valjaka i ose varenja i sečenja poboljšava preciznost pakovanja, postiže se visoko kvalitetna proizvodnja.

Nadogradnja
Periferije kao što su transportne trake mogu biti lako dodate, pošto se do 8 izlaznih osa može povezati.


simple motion

linija

Vrhunska tehnologija spakovana u kompaktni modul

linija

Osnovna kontrola pozicije



linija



Kontrola pozicije je lako izvodljiva pomoću sekvencijalnog programa startovanjem podataka iz tabele tačaka. Odgovor zahtevnim aplikacijama se nalazi u brojnim kontrolama pozicije koje su dostupne: Linearna interpolacija, dvoosna kružna interpolacija, feed-er sa fiksnim nagibom, kontrolom stalne putanje, itd.


simple motion

linija

Sinhrona kontrola i kontrola sa bregovima



linija



Napredna sinhrona kontrola
Napredna sinhrona kontrola je softverski bazirana kontrola koja se može koristiti kao alternativa mehaničkoj kontroli kao što su zubčanik, osovina, kvačilo, menjač i bregovi.

Podešavanja se lako vrše pomoću parametara u MELSOFT GX Work3. U nastavku, izlazne ose za sinhronu kontrolu rade sa bregovima.

Osa generator komandi
Osa generator komandi je osa koja obavlja samo generaciju komandi. Ona se nezavisno kontroliše u odnosu na ostale ose povezane na servo pojačivač. (Ne računa se kao kontrolna osa)


simple motion

linija

Automatsko generisanje bregova



linija



Bregovi za rotacione noževe mogu biti generisani automatski. Idealni podaci o bregovima mogu biti generisani samo definisanjem dužine lista, sinhronom širinom i rezolucijom bregova u memoriju uređaja preko GOT ekrana.


simple motion

linija

Funkcija detekcije markera



linija



Trenutna pozicija servo motora može se dobiti bazirano na ulazima od senzora koji detektuje markere odštampane na foliji.

Kompenzacijom greške pozicije ose noža bazirane tim ulazima od senzora, folija može biti sečena na zadatoj poziciji.


simple motion

linija

Podrška Veoma brzoj sinhronoj servo mreži SSCNET III/H



linija



3 puta brža brzina komunikacije
Brzina komunikacije je povećana do 150 Mbps full duplex (ekvivalentno do 300 Mbps half duplex), 3 puta brže nego konvencionalna brzina. SSCNET III/H postiže brže odziv systema, operacije više osa i redukcija ožičenja.

Sinhrona komunikacija
Sinhrona komunikacija je postignuta sa SSCNET III/H, nudi tehničke prednosti za mašine u štampi i industriji za preradu hrane koje zahtevaju određenu kontrolu.


simple motion

linija

Mogućnost povezivanja sa raznim drajvovima (nadograđeno)
Ne samo rotacioni servo motori već i linearni servo motori, motori sa direktnim pogonom, inverteri FR-A800 i servo sistemima proizvodima partnera Mitsubishi Electric se takođe mogu povezati.


simple motion

linija

Konfigurisanje sistema



linija



 


simple motion

linija

iskustvo

 

logo

 

    Kontakt


INSIST ELEKTRIK DOO
HAJDUK VELJKOVA 11/2
21000 Novi Sad
Srbija

E mail:
office@insistelektrik.com

Telefoni:
+381 21 66 11 098
+381 64 11 24 791

 

    Radno vreme


Ponedeljak - Petak : 08:00 - 16:00
Subota : NERADNA
Nedelja: NERADNA

 

    Pratite nas


linkedin  

All rights reserved © 2019 INSIST Elektrik
Dizajn Studio Digital , Novi Sad