Insist elektrik
insist

 

WSCAD


ELEKTRO PROJEKTOVANJE


linija


PREKO 1.3 MILIONA KOMPONENTI
BESPLATNO ZA SKIDANJElinijaSkratite vreme traženja i preuzimanja "part"-ova.
Dostupni simboli, 2D/3D modeli u WSCAD, E-plan i 3D-Step formatima.3x NIŽA CENAWSCAD nije samo još jedna jeftina alternativa tradicionalno zastupljenim softverima. WSCAD diktira nove standarde u elektro-projektovanju, ali po vrlo razumnoj ceni.

WSCAD je modularan, nadogradiv i za bazne projekte dostupan već od 1700 EUR*.linija

10x BRŽE PROJEKTOVANJElinijaNemojte trošiti vreme na crtanje simbola, tipskih napojnih vodova ili datapoint struktura. Koristite napredne funkcije, fokusirajte se na suštinu projekta.

Umesto nekoliko dana potrošite nekoliko sati, uz eliminaciju grešaka. Efikasnim obukama, pomoći ćemo vam da projektovanje bude profesionalno, lako, ekonomično. Čak i za vaše nove kolege sa malo iskustva.


linija

BESPLATNA Augmented Reality ApplinijaBesplatna AR aplikacija, se instalirana na tablet ili smart telefon svakog tehničara u službi održavanja. Šemu u pdf formatu snimite u centralni Dropbox folder.

"Slikanjem" 2D QR koda u elektroormaru dobijate sve bitne detalje na samom Android uređaju (selektovan simbol, skok na stranicu na kojoj se nalazi u elektro šemi, 3D model i link ka tehničkim podacima na internetu).


linija

IMPORTlinijaVeliki proizvođači kao što su Schneider Electric, Siemens, Weidmueller, PhoenixContact i drugi, koriste konfiguratore za svoju opremu.

WSCAD automatski import-uje gotove fajlove sa kompletnim konfiguracijama.

Ako kreirate npr. PLC konfiguraciju u TIA selection aplikaciji, WSCAD će je otvoriti kako je i kreirana, u svom PLC-manageru.

Direktno koristite I/O resurse u šemi, generišite BOM, i olakšajte poručivanje.

Omogućen import drugih CAD sistema i prethodnih WSCAD verzija.


linija

3D CONTROL CABINETlinijaKada dođete do rasporeda u elektro ormaru, koristite "routing" funkcije. WSCAD proračunava dužine p/f žice, brine o popunjenosti pok-kanala i ne dozvoljava kolizije komponenti prilikom zatvaranja vrata. Otvore na ploči i ormaru uradite automatski, slanjem DXF/DWG fajla na CNC mašinu (npr. Waterjet). Ovo je šansa da prestanete da ručno premeravate, obeležavate, bušite i sečete. Vaši ormari će biti montirani brzo, a izgledaće profesionalno.


linija

JEDNA PLATFORMA - VIŠE DISCIPLINAlinijaWSCAD povezuje sve inženjerske alate na jednoj platformi. Šeme, raspored komponenata unutar ormara, dijagram cevovoda i instrumentacije (P&ID), dijagram toka, automatizacija u zgradama i postrojenjima, električne instalacije - sve integrisano na jednoj platformi.


wscad
wscad
wscad
wscad
wscad
wscad

linija

BESPLATNA WSCAD SUITE X DEMO VERZIJA

crta


download

PRIJAVA ZA BESPLATAN TRENING

crta


download

ODRŽAVANJE I PODRŠKA

crta


ZABORAVITE NA "CALL" CENTRE I POSVETITE SE VAŠEM PRIMARNOM POSLU
KONFIGURISANI PROIZVODI ZA GENERISANJE ŠEMA
INTEGRISAN REČNIK ZA VIŠEJEZIČNE ŠEME

MI SMO TU ZA VAS!


iskustvo

 

logo

 

    Kontakt


INSIST ELEKTRIK DOO
HAJDUK VELJKOVA 11/2
21000 Novi Sad
Srbija

E mail:
office@insistelektrik.com

Telefoni:
+381 21 66 11 098
+381 64 11 24 791

 

    Radno vreme


Ponedeljak - Petak : 08:00 - 16:00
Subota : NERADNA
Nedelja: NERADNA

 

    Pratite nas


linkedin  

All rights reserved © 2019 INSIST Elektrik
Dizajn Studio Digital , Novi Sad